ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

taxi

Μπράβοι έδειραν ταξιτζήδες στη Νέα Ερυθραία, καταγγέλλει ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί Κηφισιάς

Επιστολή - καταγγελία προς το Δήμαρχο Κηφισιάς κοινοποίησε ο Επαγγελματικός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί Κηφισίας. Το θέμα τέθηκε και στο δημοτικό συμβούλιο Κηφισιάς από τον Πρόεδρο κ. Μωράκη, ενώ για το περιστατικό μίλησε και ο Βασίλης Βάρσος.

Περισσότερα »
ergotherapeia-702x336

Προγράμματα αποκατάστασης μαθησιακών δυσκολιών στο Κέντρο «Πνοή»

Το ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» του Δήμου Κηφισιάς και ο μη κερδοσκοπικός φορέας ΚΣΔΕΟ «Έδρα», μέσω του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου Παιδιού και Οικογένειας «Πνοή» Κηφισιάς, παρέχουν ειδικά προγράμματα αποκατάστασης μαθησιακών δυσκολιών σε παιδιά και εφήβους ηλικίας από 3 έως 17 ετών.

Περισσότερα »
thomakos-ypiresia-prasinou-kifisia-702x336

Δήμος Κηφισιάς: Απολογισμός 9μήνου σε περιβάλλον, καθαριότητα, δημόσιους χώρους

Τον απολογισμό πεπραγμένων στους τομείς Πράσινο – Περιβάλλον, Καθαριότητα – Ηλεκτροφωτισμός και Δημόσιοι Χώροι των εννέα μηνών διοίκησής της δημοσιοποίησε η δημοτική αρχή του δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου.

Περισσότερα »
pronoi_spot_1

ΠΡΟΝΟΗ: Δράσεις στα σχολεία κατά των εξαρτήσεων

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχωκοινωνικής Υγείας του δήμου Κηφισιάς «Προνόη» σε συνεργασία με τον Οργανισμό κατά των Ναρκωτικών /ΟΚΑΝΑ πραγματοποίησε σειρά δράσεων που προωθήθηκαν μέχρι σήμερα μετά και τη φετινή ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς 2014-2015.

Περισσότερα »
zapantis_stavros 01

Σταύρος Ζαπάντης, πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού ‘‘Δημήτριος Βικέλας’: «Να γίνει η Κηφισιά το Κέντρο Πολιτισμού στα Βόρεια»

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού ‘‘Δημήτριος Βικέλας’’, Σταύρος Ζαπάντης σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα "ΑΜΑΡΥΣΙΑ" για τον απολογισμό των 9 μηνών και τον προγραμματισμό επόμενων δράσεων.

Περισσότερα »
kafsonas1

Κλιματιζόμενοι χώροι στο Δήμο Κηφισιάς και τον Βόρειο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής

Τις κλιματιζόμενες αίθουσες που διατίθενται για τους πολίτες από την Περιφέρεια Αττικής και τους Δήμους του Βόρειου Τομέα Αθηνών ανακοίνωσε η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας του Βόρειου Τομέα.

Περισσότερα »
troxonomos_10-702x336

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Βαρυμπόμπης λόγω εργασιών

Λόγω εκτέλεσης εργασιών μετατόπισης τηλεπικοινωνιακού δικτύου, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον κλάδο εισόδου του Α/Κ Βαρυμπόμπης (χ/θ 23+225 Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας) προς τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, 2,75 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος, στο τμήμα του από την αρχή αυτού και σε μέγιστο μήκος 95 μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, περιοχής Δήμου Κηφισιάς, για το χρονικό διάστημα από 20 έως 30 Ιουλίου 2015, κατά τις ώρες 7:00 έως 20:00.

Περισσότερα »
pyrkagia-702x336

Σε επιφυλακή η Περιφέρεια Αττικής για τον κίνδυνο πυρκαγιών. Οδηγίες για τους πολίτες.

Σε επιφυλακή βρίσκεται η Περιφέρεια Αττικής καθώς συνεδρίασε εκ νέου το Σάββατο 18 Ιουλίου 2015 η Έκτακτη Ομάδα Διαχείρισης Κρίσης με σκοπό τον συντονισμό των υπηρεσιών προς αποφυγή και αντιμετώπιση πυρκαγιών, οι οποίες παραμένουν σε επαγρύπνηση, καθώς και την ενημέρωση των πολιτών.

Περισσότερα »
dskifisias

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς στις 22/7

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015, στις 19:00, στην αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος», στο δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης).

Περισσότερα »
sinikiakisinel.-702x336

Νέες συνοικιακές συνελεύσεις σε Αδάμες (27/7) και Ν. Κηφισιά (28/7)

Συνοικιακή Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Ιουλίου και ώρα 19.00 στις Αδάμες Κηφισιάς, στο 3ο Λύκειο Κηφισιάς (Πελοποννήσου 3). Επίσης, Συνοικιακή Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Ιουλίου και ώρα 18.00, στη Νέα Κηφισιά, Γ’ ΚΑΠΗ (Κηφισού & Αγραύλης).

Περισσότερα »
kne-topiko 01

Συνεδρίαση Κοινοτικού Συμβουλίου Ν. Ερυθραίας στις 20/7

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Κοινοτικό Συμβούλιο Νέας Ερυθραίας τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015, στις 19:00, στο κτήριο της Αθανασίου Διάκου 31, στη Νέα Ερυθραία.

Περισσότερα »
consulting-702x336

Εργαστήρια Συμβουλευτικής προς Εργαζόμενους

Το Δίκτυο, στο πλαίσιο αυτό, και σε συνεργασία με το Σημείο Πληροφόρησης του Δήμου Κηφισιάς, διοργανώνει την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015, 17:30 – 21:00, εργαστήριο στις «Επικοινωνιακές Δεξιότητες στον χώρο εργασίας», στο δημαρχείο Κηφισιάς.

Περισσότερα »
to_paignidi_anadrasi

«Το παιχνίδι της Σφαγής» του Ιονέσκο από την ΑΝΑΔΡΑΣΗ

Η «Θεατρική Ένωση ΑΝΑΔΡΑΣΗ ΄13», ανεβάζει το ιδιαίτερα επίκαιρο έργο του Ευγένιου Ιονέσκο "Το παιχνίδι της Σφαγής" στο Δημοτικό Θέατρο της Νέας Ερυθραίας (Δρυμπέτη και Κερκύρας 1) για 8 παραστάσεις Παρ.17 Σαβ. 18 Κυρ. 19 και Πεμ. 23 Παρ. 24 Σαβ. 25 και Κυρ. 26 Ιουλίου και ώρα 9:30 μ.μ.

Περισσότερα »