ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ergostasia_diaxeirisis_aporrimmatwn 01

Τον Ιούνιο το νέο μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων στην Αττική

Την κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθεί το νέο μοντέλο διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική και το χρονοδιάγραμμα δημοσιοποίησης του νέου ΠΕΣΔΑ το πολύ έως τον Σεπτέμβριο περιγράφει το κείμενο των 15 συμπερασμάτων για τη «Βιώσιμη, οικολογική, οικονομική διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική» με το οποίο ολοκληρώθηκαν χθες οι τριήμερες εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ.

Περισσότερα »
dskifisias 01

Eπιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς στις 18/2

Σε τακτική συνεδρίαση θα προσέλθουν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015, στις 19:00, στην αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος», στο δημαρχείο της πόλης.

Περισσότερα »
pas_mini_volley-2015 10

15ο Τουρνουά mini-volley δημοτικών σχολείων Δήμου Κηφισιάς από τον Πανερυθραϊκό

Ο Πανερυθραϊκός πιστός στη παράδοση και λάτρης της ανάπτυξης του ανδρικού βόλεϊ, ένας από τους Συλλόγους που διακρίνεται για τις υποδομές του στα αγόρια, διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία, για 15η χρονιά το τουρνουά Μίνι Βόλεϊ δημοτικών σχολείων στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου «Σ. ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ», μόνο για αγόρια.

Περισσότερα »
agiografia_kifisias-702x336

Μαθήματα Αγιογραφίας και στη Νέα Ερυθραία

«Μετά τη μεγάλη επιτυχία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Σταύρος Ζαπάντης, «που σημειώνουν τα μαθήματα αγιογραφίας στην έπαυλη Δροσίνη (Αγίων Θεοδώρων & Κυριακού), κάθε Πέμπτη, 10:00 π.μ. – 12:30 μ.μ., το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ακόμα τμήμα αγιογραφίας στον χώρο της Βίλλας Κώνστα, στη Νέα Ερυθραία (Λουκή Ακρίτα 4)».

Περισσότερα »

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα

Αθλητικά

Πολιτισμός

Αυτοδιοίκηση

Άρθρα

Οικονομαχίες