ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

voutsis-702x336

Πολιτική εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ για τις πολιτικές εξελίξεις στη Νέα Ερυθραία με ομιλητή το Νίκο Βούτση (29/6)

H Οργάνωση Mελών ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς προσκαλεί σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις» τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015, στις 20:00, στη Βίλα Κώστα (Λουκή Ακρίτα 4, Νέα Ερυθραία). Θα μιλήσει ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης.

Περισσότερα »
vioklimatiki-anaplasi-plateia-28-oktovriou-nea-erythraia-702x336

«Βιοκλιματική» αναβάθμιση της πλατείας 28ης Οκτωβρίου στη Νέα Ερυθραία

Μία από τις παλαιότερες πλατείες της Νέας Ερυθραίας, η πλατεία της 28ης Οκτωβρίου, σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της, άλλαξε πρόσωπο και έγινε «βιοκλιματική».

Περισσότερα »
dskifisias

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς για την έκδοση αδειών στις εμποροπανηγύρεις (1/7)

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2015, στις 18:00, στην αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος», στο δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης).

Περισσότερα »
kne-topiko 01

Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Νέας Ερυθραίας στις 29/6

Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Νέας Ερυθραίας τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015, στις 19:00, στο κτήριο επί της οδού Αθανασίου Διάκου, αρ. 31, στη Νέα Ερυθραία.

Περισσότερα »
exofilo-festival-702x336

Αλλαγές στους χώρους διεξαγωγής του Φεστιβάλ Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς ενημερώνει το κοινό για αλλαγές στους χώρους διεξαγωγής του «Φεστιβάλ Κηφισιάς». Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο Ζηρίνειο Στάδιο ενώ τα θεατρικά έργα στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς και στη Βίλλα Κώστα Νέας Ερυθραίας.

Περισσότερα »
dimosiosapologismos-thomakos-702x336

Ο Γ. Θωμάκος παρουσίασε το μέχρι σήμερα έργο της διοίκησης του Δήμου Κηφισιάς

Σε απολογισμό της πορείας και του έργου της δημοτικής αρχής, εννέα μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων, προέβη ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015, στην αίθουσα Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Κηφισιάς «Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος».

Περισσότερα »
sergiani-paradosi-kifisia

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 19ο Σεργιάνι στην Παράδοση

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στον Δήμο Κηφισιάς το 19ο «Σεργιάνι στην Παράδοση» με τη συμμετοχή των δύο τμημάτων παραδοσιακού χορού του Δήμου. Η εκδήλωσε έλαβε χώρα στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς, την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015.

Περισσότερα »
28a-xorodiaka-kifisia-702x336

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 28α Χορωδιακά Κηφισιάς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν από το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς τα 28α Χορωδιακά Κηφισιάς 2015, την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015, στις 20:00, στο αίθριο του δημαρχείου της πόλης.

Περισσότερα »
paidikoi-stathmoi

Έως 30/6 οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Κηφισιάς

Παρατείνεται μέχρι και την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015 η υποβολή αιτήσεων εγγραφών/ επανεγγραφών βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κηφισιάς για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων και κηδεμόνων.

Περισσότερα »
afisa-aimodosia-dimos-kifisias

Εθελοντική αιμοδοσία Δήμου Κηφισιάς (3/7)

Εθελοντική αιμοδοσία με σκοπό την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015, από τις 9:00 ως τις 13:00, στην Έπαυλη Δροσίνη (Αγίων Θεοδώρων & Δ. Κυριακού, τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 8012632).

Περισσότερα »
parko-kykloforiakis-agogis-nea-erythraia-702x336

Αναμορφωμένο το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Νέας Ερυθραίας

Αναμορφωμένο και καθαρό είναι πλέον το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στη Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας μετά τις παρεμβάσεις που έκανε η εταιρεία του Δήμου Κηφισιάς Μέναδρος Α.Ε., η οποία έχει αναλάβει τη διαχείριση του.

Περισσότερα »
afisaparamithixorisonoma

«Παραμύθι χωρίς όνομα» από το Λαϊκό Θέατρο Νέας Ερυθραίας (27/6-12/7)

Το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Παραμύθι χωρίς όνομα» παρουσιάζει το Λαϊκό Θέατρο Νέας Ερυθραίας, στις 27, 28 Ιουνίου, 2 – 5 και 9 – 12 Ιουλίου 2015, στις 9:00 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ερυθραίας.

Περισσότερα »
dimotikateli-702x336

Απαλλαγή ανέργων από δημοτικά τέλη με ρύθμιση του Υπουργείου Εσωτερικών

Σήμερα, το υπουργείο Εσωτερικών εισάγει στο υπό δημόσια διαβούλευση σχέδιο νόμου για την αυτοτελή υπηρεσία ελέγχου νομιμότητας ΟΤΑ ρύθμιση που επιχειρεί να ανοίξει τη βεντάλια της μείωσης ή απαλλαγής από δημοτικά τέλη σε περισσότερες κατηγορίες οικονομικά αδυνάτων πολιτών.

Περισσότερα »
synoikiaki_syn 01

«Περιοδείες του δημάρχου ή συμμετοχικός θεσμός;» – Πολιτικές κόντρες για τις Συνοικιακές Συνελεύσεις

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο κανονισμός λειτουργίας των Συνοικιακών Συνελεύσεων στον Δήμο Κηφισιάς, με διαξιφισμούς σχετικά με τη σκοπιμότητα και το ρόλο τους.

Περισσότερα »