ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Korai street-metal stops3

Έπεσε το τείχος της… Κοραή μετά από πέντε χρόνια!

Τελικά την Τρίτη 28/07/2015 πραγματοποιήθηκε, υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Νέας Ερυθραίας κ. Μιχάλη Καυγαλάκη, το άνοιγμα της Κοραή στο μέρος που εκβάλλει στην κεντρική Λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου και Λουκή Ακρίτα, ενώνοντας και πάλι τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Νέας Ερυθραίας, που «5» χρόνια από τότε δεν έχουν ξεχάσει αυτή την πληγή!

Περισσότερα »
dourou-diaxeirisi-apovliton

Εγκρίθηκε από την Ε.Ε. του ΕΔΣΝΑ ο νέος Σχεδιασμός Διαχείρισης Απορριμμάτων

Ομόφωνα αποφάσισε την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015 η Εκτελεστική Επιτροπή του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), κατά τη συνεδρίασή της υπό την προεδρία της περιφερειάρχη Αττικής και προέδρου του Συνδέσμου, Ρένας Δούρου, το κείμενο της αναθεώρησης του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Απορριμμάτων Αττικής (ΠΕΣΔΑ), βάσει του άρθρου 35 του Νόμου 4042/12.

Περισσότερα »
435_budget-cuts

Κατάρτιση «ρεαλιστικών» προϋπολογισμών, ζητούν από τους Δήμους τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών

Περιορισμένες θα εξακολουθήσουν να είναι οι δαπάνες των Δήμων, καθώς η υποχρέωση για ισοσκελισμένους ή πλεονασματικούς προϋπολογισμούς ισχύει και για το οικονομικό έτος 2016. Ισοσκελισμένα θα πρέπει να είναι και τα ανταποδοτικά τέλη (ύδρευση, καθαριότητα, φωτισμός) και σε περίπτωση ελλειμμάτων η αύξηση των δημοτικών τελών είναι μονόδρομος.

Περισσότερα »
ethelontes-dasopyrosvestes-diasostes-fotia-nea-kifisia-702x336

Σε τέσσερις πυρκαγιές στον Δήμο Κηφισιάς παρενέβη η Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών

Σε τέσσερα περιστατικά επενέβη η Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών (ΟΕΔΔ – Εθελοντικό Σωματείο με έδρα την Εκάλη Αττικής) το Σάββατο 1η Αυγούστου, σε διάφορες περιοχές του Δήμου Κηφισιάς.

Περισσότερα »
pas-volley-14-15

Στον 2ο όμιλο της Α2 Ανδρών κληρώθηκε ο Πανερυθραϊκος. Το πρόγραμμα των αγώνων

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων του Α’ και Β’ ομίλου της Α2 Ανδρών καθώς και οι αντίστοιχες κληρώσεις του 1ου και 2ου υποομίλου του Α’ ομίλου της Α2 Γυναικών.

Περισσότερα »
waitress-bar

Έλεγχοι για ανασφάλιστους εργαζόμενους σε καφέ μπαρ στη Νέα Ερυθραία, πραγματοποίησε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας

Αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε χώρους διασκέδασης στη Νέα Ερυθραία πραγματοποίησε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας αναφορικά με την τήρηση της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Περισσότερα »
katharistria-702x336

Προκήρυξη 16 θέσεων καθαριστριών/στών στις σχολικές μονάδες Κηφισιάς

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις αυτές θα πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση στο Γραφείο της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κηφισιάς (Εμμανουήλ Μπενάκη 3 Κηφισιά) από τις 03-08-2015 έως 06-08-2015.

Περισσότερα »
kanalia-702x336

Τηλεοπτικές άδειες σε Δήμους & Περιφέρειες

Δήμοι και Περιφέρειες της χώραw μπαίνουν στο «παιχνίδι» των τηλεοπτικών αδειών με βάση τα όσα προβλέπει το σχέδιο νόμου «Αδειοδότηση παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης – Ίδρυση συνδεδεμένης εταιρίας παρ.4 άρθρου 1 του Ν. 4324/2015 (ΦΕΚ Α’ 44/2015) – Ρύθμιση θεμάτων Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ), τροποποίηση διατάξεων Ν. 4070/2012 (ΦΕΚ Α΄ 82/2012) και άλλες διατάξεις», το οποίο την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015 τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση, η οποία και θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 24 Αυγούστου.

Περισσότερα »
taxi

Μπράβοι έδειραν ταξιτζήδες στη Νέα Ερυθραία, καταγγέλλει ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί Κηφισιάς

Επιστολή - καταγγελία προς το Δήμαρχο Κηφισιάς κοινοποίησε ο Επαγγελματικός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί Κηφισίας. Το θέμα τέθηκε και στο δημοτικό συμβούλιο Κηφισιάς από τον Πρόεδρο κ. Μωράκη, ενώ για το περιστατικό μίλησε και ο Βασίλης Βάρσος.

Περισσότερα »
ergotherapeia-702x336

Προγράμματα αποκατάστασης μαθησιακών δυσκολιών στο Κέντρο «Πνοή»

Το ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» του Δήμου Κηφισιάς και ο μη κερδοσκοπικός φορέας ΚΣΔΕΟ «Έδρα», μέσω του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου Παιδιού και Οικογένειας «Πνοή» Κηφισιάς, παρέχουν ειδικά προγράμματα αποκατάστασης μαθησιακών δυσκολιών σε παιδιά και εφήβους ηλικίας από 3 έως 17 ετών.

Περισσότερα »
thomakos-ypiresia-prasinou-kifisia-702x336

Δήμος Κηφισιάς: Απολογισμός 9μήνου σε περιβάλλον, καθαριότητα, δημόσιους χώρους

Τον απολογισμό πεπραγμένων στους τομείς Πράσινο – Περιβάλλον, Καθαριότητα – Ηλεκτροφωτισμός και Δημόσιοι Χώροι των εννέα μηνών διοίκησής της δημοσιοποίησε η δημοτική αρχή του δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου.

Περισσότερα »