ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ekloges_4_0

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εκλογική διαδικασία

Λίγες ώρες απομένουν προκειμένου οι 9.808.760 πολίτες που έχουν δικαίωμα ψήφου να ψηφίσουν σε αυτές τις βουλευτικές εκλογές. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7:00 το πρωί της Κυριακής 25 Ιανουαρίου και θα κλείσουν στις 7:00 το απόγευμα.

Περισσότερα »
ekloges1-702x336

Ειδικό πρόγραμμα λειτουργίας υπηρεσιών Δήμου Κηφισιάς λόγω εκλογών

Ειδικό πρόγραμμα λειτουργίας των υπηρεσιών του εφαρμόζει ο Δήμος Κηφισιάς για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 και µε σκοπό την εξυπηρέτηση και ενημέρωση των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής καθώς και των εκλογέων, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Περισσότερα »
sillogoi-kykloforiako 01

Σύλλογοι κατοίκων της Ν. Ερυθραίας αντίθετοι στις αλλαγές κυκλοφορίας σε Ν. Ερυθραία & Καστρί

Ενάντια σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που προωθεί η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κηφισιάς στην περιοχή του Καστριού και της Νέας Ερυθραίας είναι ο Σύλλογος «Φίλοι του Καστριού» και ο «Σύλλογος για την Αναβάθμιση της Ποιότητας Ζωής Ανατολικής Νέας Ερυθραίας».

Περισσότερα »
dskifisias 01

Συνεδριάζει στις 28/1 το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς

Σε τακτική συνεδρίαση πρόκειται να προσέλθει το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015, στις 19:00 στην αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος» στο δημαρχείο της πόλης.

Περισσότερα »
thomakos-polites

Ημέρα Πολίτη στον Δήμο Κηφισιάς 

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, θα συναντηθεί ιδιαιτέρως στο γραφείο του (Δημαρχείο Κηφισιάς) με όποιον επιθυμεί, την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015, από τις 14.00 το μεσημέρι έως και τις 21.30 το βράδυ.

Περισσότερα »
sinikiaki-sinelefsi30

Συνοικιακές συνελεύσεις Δήμου Κηφισιάς σε Αλώνια (29/1) και Ν. Ερυθραία (30/1)

Συνεχίζεται ο διάλογος με τους πολίτες του Δήμου Κηφισιάς μέσα από τις Συνοικιακές Συνελεύσεις. Τον μήνα Ιανουάριο, ο Δήμος θα προχωρήσει σε δύο νέες συνελεύσεις, στα Αλώνια Κηφισιάς και στον συνοικισμό Νέας Ερυθραίας.

Περισσότερα »
385_troias

Οι κάτοικοι πέριξ της οδού Τροίας στη Νέα Ερυθραία ζητούν από το δήμαρχο Κηφισιάς να εφαρμόσει τις αποφάσεις του ΣτΕ για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Για δεύτερη φορά μέσα στην τελευταία τριετία, ο Δήμος Κηφισιάς, αν και με νέα διοίκηση, δεν εφαρμόζει τη νομιμότητα και τις αποφάσεις του ΣτΕ για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Νέα Ερυθραία-Κηφισιά.

Περισσότερα »
syriza-kifisias-proeklogiki-sygkentrosi

ΣΥΡΙΖΑ: Τσακαλώτος, Χουντής, Λιβάνης στο Δημαρχείο Κηφισιάς (19/1)

Ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση πραγματοποιεί η Οργάνωση Μελών Κηφισιάς του ΣΥΡΙΖΑ τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015, στις 19:00, στο δημαρχείο της πόλης, επί των οδών Μυρσίνης 2 και Διονύσου.

Περισσότερα »

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα

Αθλητικά

Πολιτισμός

Αυτοδιοίκηση

Άρθρα

Οικονομαχίες