ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

potami

Πολιτική εκδήλωση από «Το Ποτάμι» στην Κηφισιά

Δημόσια πολιτική εκδήλωση με θέμα «Χρέος - Ελλείμματα - Ανάπτυξη: Η επόμενη μέρα» διοργανώνει «Το Ποτάμι» - Τομέας Κηφισιάς, τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης 2).

Περισσότερα »
karameros_synenteuxi 01

Γιώργος Καραμέρος: «Με τους πολίτες, όχι με τα συμφέροντα»

Σχεδόν δυόμισι μήνες στη θέση του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αττικής, ο Γιώργος Καραμέρος κλήθηκε από την εφημερίδα ΑΜΑΡΥΣΙΑ να ανοίξει τα χαρτιά του, σε μια εκτενή και άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Ο Μαρουσιώτης δημοσιογράφος και, πλέον, νέος πολιτικός, όχι μόνο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, αλλά με τις απαντήσεις του, που ξεφεύγουν από τον συνήθη «ξύλινο» πολιτικό λόγο, αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.

Περισσότερα »
giorgos_skordilis

Η Δημόσια Εκπαίδευση… εκτελείται

Γράφει ο Γιώργος Σκορδίλης, μαθηματικός, δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς

Περισσότερα »
perifereia_attikis 01

Tραγική η υποστέλεχωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής

Στην «τραγική υποστέλεχωση» του προσωπικού της Περιφέρειας Αττικής εστίασε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, κατά την εισήγησή της στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου, όπου και συζητήθηκε το θέμα των ελλείψεων σε προσωπικό στην Περιφέρεια.

Περισσότερα »
251-drybeteio.jpg

Στο Δρυμπέτειο το πρώην ΙΚΑ Ν. Ερυθραίας;

Επιβεβαιώνεται πλήρως η πρόθεση του υπουργείου Υγείας να κλείσει και να συγχωνεύσει τα ιατρεία ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ) της Νέας Ερυθραίας με το αντίστοιχο κατάστημα ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ) του Δήμου Αμαρουσίου, μετά και την παραδοχή του προϊσταμένου της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής ότι υπάρχει σχετική απόφαση που αφορά σε περιστολή δαπανών.

Περισσότερα »

Τοπικά Νέα

Αθλητικά

Πολιτισμός

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αυτοδιοίκηση

Άρθρα

Οικονομαχίες