Τον απολογισμό της Μένανδρος Α.Ε. (Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ Κηφισιάς) παρουσίασε η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, δημοτική σύμβουλος, Πόλυ Αστερίου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015.

Η κα Αστερίου διευκρίνισε πως ανέλαβε την διοίκηση της Μένανδρος στις 30 Οκτωβρίου 2014, το δε Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα την 19η Νοεμβρίου 2014.

Η διοίκηση της Μένανδρος μεταξύ άλλων υλοποίησε, σύμφωνα με την πρόεδρο του Δ.Σ.:

  • Διαμόρφωση και συντήρηση των γραφείων. Μείωση κατά 50% του κόστους των τηλεφωνικών λογαριασμών και κατά 50% των τελών του λογιστικού προγράμματος.
  • Συμμετοχή στο ΤΟΠΣΑ «Μαζί για Δουλειά». Ενεργοποίηση του προγράμματος για 78 ανέργους πολίτες του Δήμου Κηφισιάς και έγκαιρη ολοκλήρωσή του.
  • Διεκδίκηση είσπραξης απαιτήσεων κατά των οφειλετών της Δημοτικής Επιχείρησης, με επιτυχία. Σε αρκετές περιπτώσεις επετεύχθη και εξωδικαστικώς συμβιβασμός με κέρδος για την εταιρεία. Η πλειοψηφία των απαιτήσεων αυτών αφορά ανείσπρακτες οφειλές, ιδίως μισθώματα από εκμετάλλευση κοινοχρήστων χώρων, των ετών 2010-2013.
  • Εργασίες συντήρησης στο Εντευκτήριο της Εκάλης.
  • Ανανέωση και συντήρηση του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής που βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα της Νέας Ερυθραίας, το οποίο μέχρι πρότινος είχε πλήρως παραμεληθεί. Διοργάνωση εκδήλωσης  που αφορά μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής με προσομοιωτή στο πάρκο.
  • Διεκδίκηση χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Αττικής για χρηματοδότηση μέχρι 100.000 ευρώ για συντήρηση και  βελτίωση των υποδομών του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής.
  • Εκπόνηση  business plan, από μέλος του Δ.Σ., το οποίο αν υλοποιηθεί θα μπορούσε να είναι η πρώτη πηγή εσόδων για την εταιρεία.

Η κα Αστερίου έκλεισε την παρουσίαση της ευχαριστώντας το Διοικητικό Συμβούλιο της Μένανδρος Α.Ε. για την  καλή συνεργασία.

Προηγούμενο άρθροΑφιέρωμα στον Φώτη Κόντογλου στο ΚΕΜΜΕ
Επόμενο άρθρο«Σφίγγει ο κλοιός» των ελέγχων στους Ο.Τ.Α. – Οι αλλαγές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.