Και το κυνήγι της τρίτης θέσης του νοτίου ομίλου της Β’ Εθνικής καλά κρατεί στη Νέα Ερυθραία, έπειτα από τη νέα νίκη του Πανερυθραικού επί του Παπάγου με το επιβλητικό 87-69.

Οι παίχτες του Δημήτρη Χουχουλή ήθελαν πολύ αυτό το παιχνίδι κι όποιος ήταν στο γήπεδο το κατάλαβε για τα καλά, καθώς το πάθος ξεχείλιζε όχι μόνο απο τους παίχτες της ομάδας αλλά από όλους τους ανθρώπους εντός και εκτός παρκέ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και κάνοντας ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα βρέθηκαν να προηγούνται ακόμα και με διψήφιο αριθμό πόντων (22-12) στο 1ο δεκάλεπτο, για να απαντήσουν με ένα 0-8 σερί στη συνέχεια οι “Στρατηγοί” και να μειώσουν σε 22-20.

Το 2ο δεκάλεπτο είχε παρόμοια εικόνα με το 1ο, με τους “ερυθρόλευκους” να χτίζουν μια διαφορά ασφαλείας και με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 40-38 στο 19′, για να βρει τελικά το ημίχρονο τους γηπεδούχους στο +4 (43-39).

Η συνέχεια όμως ανήκει ολοκληρωτικά στην ομάδα της Νέας Ερυθραίας, αφού στο 3ο δεκάλεπτο έπιασαν ονειρεμένη απόδοση τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά και με ένα επί μέρους 26-12, έβαλαν ουσιαστικά τέλος στις όποιες ελπίδες του Παπάγου για ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς οι 18 πόντοι στους οποίους εκτινάχθηκε η διαφορά ήταν απίθανο να καλυφθούν από τους φιλοξενούμενους!

Στο 4ο δεκάλεπτο η ομάδα του Παπάγου μην μπορώντας να βρεί λύσεις απέναντι στους “σεληνιασμένους” Προδρόμου (28π) και Μπάρδα (18π) αλλά και των υπολόιπων παιδιών που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο παρκέ, το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να διατηρήσει τη διαφορά στους 18 πόντους αποφεύγοντας τα χειρότερα (μεγάλυτερη διαφορά των 18 πόντων), χάρη στο “φρένο” που πάτησε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Πανερυθραικός!

*Αξίζει να σημειωθεί ότι στα μέσα του 2ου αλλά και του 4ου δεκαλέπτου ο αγώνας διακόπηκε για μερικά λεπτά καθώς δημιουργήθηκε ένταση τόσο εκτός όσο και εντός παρκέ.

Συγκεκριμένα η πρώτη διακοπή έγινε λόγω έντασης που δημιουργήθηκε στην κερκίδα, όταν κάποιοι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας κινήθηκαν απειλητικά προς αυτούς του Πανερυθραικού, ανοίγοντας μάλιστα την μεσόπορτα που χωρίζει στα δύο την εξέδρα, ενώ νωρίτερα επιτέθηκαν φραστικά στον πρώην παίχτη της ομάδας και τον βοηθό προπονητή Στέλιο Κοντούδη!

Η δεύτερη διακοπή έγινε αφού μετά απο καλάθι τριών πόντων του Τάσου Καλλιανιώτη και τον έντονο πανηγυρισμό του οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας στράφηκαν εναντίον του με την ένταση να μεταφέρεται εντός παρκέ και να υπάρχει και συμπλοκή μεταξύ παιχτών. Η ένταση αυτή είχε σαν αποτέλεσμα την αποβολή του Καλλιανιώτη απο την ομάδα του Πανερυθραικού και του Εμμανουηλίδη απο την ομάδα του Παπάγου με ντισκαλιφιέ.

Διαιτητές: Αποστολίδης, Ραχιώτης.

Δεκάλεπτα: 22-20, 43-39, 69-51, 87-69.

Πανερυθραϊκός (Χουχουλής): Κωτίδης, Μπάρδας 18 (3), Καλλιανιώτης 12 (4), Σπυρόπουλος 9 (1), Προδρόμου 28 (3), Γιαουρτόγλου 11 (1), Μπούσι, Σολωμός 7, Αντωνίου, Γκαϊτάσοφ 2, Πρέκας.

Παπάγου (Συμεωνίδης): Οικονομάκης 3, Τσιάκας 13 (1), Σιμόπουλος 8, Γραμματικός 8 (1), Εμμανουηλίδης 12 (1), Αρσένης, Δόξας, Καραμπάς 5, Χριστόδουλος 16, Κακαβάς 2, Κουκουράβας 2.

ΠΗΓΗ: kifissia24.gr

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση Ρ. Δούρου – ΠΡΩΣΥΝΑΤ για τη διαχείριση των απορριμμάτων
Επόμενο άρθροΡυθμίσεις οφειλών προς τον Δήμο Κηφισιάς με το νέο νόμο μέχρι τις 26/5

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.